Bodywork

Bodywork

Energy Healing Sessions

Wie voelt zich niet graag energiek? Lekker in je vel? In je Element? Een Energy Healing Session is aankomen IN je lichaam. Energie vrij laten stromen, door bewuste aanraking van lichaam en energieveld. Voelen wat er op dat moment aanwezig is.

Bij een Energy Healing tune ik in op jou als geheel: Body, Mind & Soul. Door te verbinden met jouw energieveld, weet ik wat ik moet doen. Werkend met de energielijnen, meridianen en tsubo’s gaan we op ontdekkingsreis in jouw lichaam. Deze behandeling is een combinatie van Reiki, Thai Massage, Arun Conscious Touch, Chakra Leer en kennis van de Meridianen en Acupressuurpunten.

Over het algemeen is de behandeling pure ontspanning. Er zal een mix zijn van werken met het fysieke lichaam en het energetische lichaam. De behandeling heeft een diep ontspannende werking en is vooral effectief bij onverklaarbare pijnen en ongemakken, en diepere Zielsmissies. Het gaat erom om ons lichaam weer in balans te brengen en zo ons zelfhelend vermogen weer te activeren.

Een Energy Healing sessie duurt maximaal 45 minuten. Geef jezelf de ruimte door niet gelijk na de behandeling iets anders in te plannen.

Per 1 Juli 2021 is de prijs voor een Energy Healing Sessie € 95,- per keer.

Voor beschikbaarheid of het inplannen van een afspraak, neem contact met mij op via hello@samyaflow.com of een WhatsApp naar: 06-15552136.

Thai Yoga Massage

De 10-daagse Thai Yoga Massage cursus was mijn eerste ‘echte’ kennismaking met lichaamswerk. Dit is mijn basis. Bewuste aandacht voor het lichaam en de energielijnen komt hier eigenlijk vandaan.

Een Thai Yoga Massage is een intense massage waarbij het hele lichaam in beweging gebracht wordt. Ik werk op energetisch niveau met de Energie Lijnen, en op fysiek niveau met het lichaam. Armen, benen, buik, rug, hoofd, handen en voeten, alles komt aan bod.

Ben je nieuwsgierig?

Maan dan nu een afspraak via hello@samyaflow.com of een WhatsApp naar: 06-15552136.

Een sessie van 60 minuten kost €45,-.

Lieve groet,

Jennie