Workshops

Moonology – Leven met de Maan

Het zal je misschien wel eens opgevallen zijn: De Maan verandert voortdurend van vorm en van positie.

Om precies te zijn doet de Maan er 29,5 dag over om door al haar fases te gaan; van Nieuwe naar Vol naar Nieuw. Er zijn in totaal 8 fases waar de Maan doorheen gaat en elke fase heeft haar eigen energie.

De afgelopen 4 jaar heb ik mij verdiept in het werken met de Energie van de Maan. Geïnspireerd door het boek van Yasmin Boland “Leven met de Maan”, verbond ik mij met het ritme van de Maan en werd ik mij steeds bewuster van het leven dat ik leef.

Tijdens de Nieuwe Maan zet ik mijn intenties voor de komende Maan(d), om zo het leven te creëren waar ik van droom. De Volle Maan gebruik ik vooral om los te laten wat mij niet langer dient.

Graag creëer ik ceremonies rondom de Nieuwe en Volle Maan. Dit werkt erg helend en geeft mij tegelijkertijd veel inzicht in mijn leven. Welke thema’s zijn er op orde en stromen lekker? En welke gebieden kan ik wel wat meer aandacht geven. Zo ga ik iedere maand een stukje dieper, en leef ik dus het leven wat ik bewust gecreëerd heb.

Om mijn kennis over de Maan en haar Energie nog wat verder te verdiepen, heb ik in 2021 de cursus van Yasmin Boland om een gecertificeerde Moonologist te worden afgerond. Sindsdien houd ik regelmating Maan Cirkels. het liefst twee keer per maand, met Nieuwe en Volle Maan, in mijn Yoga Studio, SamyaFlow, te Roelofarendsveen.  

Mocht je meer informatie willen hebben over de Maan Cirkels, of wil je je aanmelden voor één van de Maancirkels, neem dan gerust contact met mij op via email: jennie@samyaflow.com of stuur een WhatsApp naar 06-15552136.

Stap in het licht en laat je ook betoveren door de Magie van de Maan.

Veel liefs,

Jennie

Geplande Maan Cirkels in 2023

Vanaf September 2023 zijn er weer fysieke Maan Cirkels, dit keer bij Pilates Studio Claire, in Nieuw Vennep.

De kosten zijn €55,- per keer.

Vrijdag 15 September             19:30 – 22:30   

Nieuwe Maan Cirkel Maagd – Thema Gezondheid, Rust & Regelmaat                       

       

Vrijdag 20 Oktober             19:30 – 22:30   

Nieuwe Maan Cirkel Weegschaal – Thema Balans & Relaties

         

Vrijdag 17 November             19:30 – 22:30   

Nieuwe Maan & Adem Cirkel – Thema Transformatie