Yoga @ SamyaFlow

Yoga is bewust bewegen.

De juiste balans vinden tussen spanning en ontspanning blijft vaak een uitdaging in ons huidige leven. Yoga kan daarbij helpen. Rust ervaren, aanwezig zijn in je lichaam, in het Hier en NU, en ontstressen zijn vaak het resultaat van een yogales.

Mijn basis en specialisatie is Do-In Tao Yoga.

Bij Do-In Yoga volgen we het ritme van de Natuur, van de Seizoenen, en focussen we op het vinden van de juiste balans in onszelf. Dit doen we door het strekken van meridianen (energielijnen) in ons lichaam, waardoor de energie weer vrij kan stromen door ons lichaam. Iedere les heeft een ander thema, gerelateerd aan het Seizoen en de Energetische periode waar we in zitten. Het is een wonderbaarlijke ervaring om het ritme van de natuur toe te laten in je leven.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ervaring of geen ervaring maakt niet uit.

Vanaf April 2021 bied ik verschillende Yoga Programma’s en losse lessen aan.

Chakra Yoga: 7-Weeks Programma – Start op Maandag 12 en Woensdag 14 April 2021

Do-In Yoga: 1 keer per Maand op Vrijdagavond een uitgebreide Workshop

Yoga op Zaterdag: – 1 keer per maand op Zaterdagochtend een uitgebreide Yogales. Heerlijk om het weekend te beginnen.

Voor meer informatie; klik op de desbetreffende Yoga Les of kijk in de Kalender.

Heb je liever een privé yogales, om wat gerichter te werk te gaan? Of wil je een yogales met 1 of 2 vriend(inn)en? Neem dan contact met mij op om een dag en tijd af te spreken. De kosten voor een privé yogales zijn €50,- per uur.

Aanmelden kan via email naar hello@samyaflow.com of een WhatsApp naar: 06-15552136.

Alle lessen worden gegeven in SamyaFlow, Noordeinde 119, 2371 CP, Roelofarendsveen. Op verzoek geef ik ook les op locatie. Hier kunnen echter extra kosten voor in rekening gebracht worden.